Presentatie: Jemima, dochter van Job

Het bijbelboek Job staat dit jaar in veel kerken op het leesrooster. Vragen naar de zin van het lijden en naar de rol van God staan daarin centraal. In het bij de theologische uitgeverij Narratio verschenen bundeltje ‘Jemima, dochter van Job’, gaan Heleen Pasma en Annemarie Hagoort in op het bijbelverhaal.


Heleen Pasma (1945) is vrijwilliger in kerk en synagoge. Zij laat Jobs dochter Jemima vertellen over de worsteling met lijden en verlies. Annemarie Hagoort (1960) is predikant binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Zij presenteert in het boek gedichten, gebeden en gespreksvragen. ‘Jemima, dochter van Job’ wordt woensdag 9 mei om 15.30 uur gepresenteerd in De Drvkkery in Middelburg. Dr. Maarten den Dulk, em. prof. praktische theologie en publicist, neemt het eerste exemplaar in ontvangst. Het boek telt 88 pagina’s en kost 9,- euro.

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Godsdienst met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *