Annelies Verbeke in Terneuzen

annelies verbekeAnnelies Verbeke, bekend van Dertig Dagen, komt vandaag (17 mei) naar Porgy en Bess in Terneuzen om te vertellen over haar nieuwe bundel Halleluja. Deze verhalen zijn soms vervreemdend, maar intrigeren altijd en appelleren vooral aan de fantasie en het inlevingsvermogen van de lezer. In de vijftien verhalen van Halleluja ontdekken de personages dat elk begin een einde in zich draagt en dat een einde vaak, maar niet altijd, een nieuw begin inluidt. Annelies Verbeke is hier op haar best en weet zoals altijd verrassende en verontrustende situaties te creëren. Een verhalenbundel over onvermijdelijk verlies en de lastige lokroep van de schone lei. De lezing begint om 20.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *