Psychiater Bram Bakker in Vlissingen

Bram_bakkerDe bekende tv-psychiater en schrijver Bram Bakker komt zaterdag 20 mei op bezoek in Boekhandel ’t Spui in Vlissingen. Hij zal vanaf 15.00 uur vertellen over zijn vak, zijn boeken en in gesprek gaan met het publiek.

Bram Bakker (1963) is momenteel psychiater. Ook is hij uitgever bij Uitgeverij Lucht en uitgeverij Water (uitgeverijlucht.nl). Daarnaast schrijft Bakker over zijn vak en speelt hij sinds 2015 met Marjolijn van Kooten het programma Geen paniek in de Nederlandse theaters.

Bakker is als voorzitter van de Mental Health Foundation initiator van het tweede Depressiegala dat op blue monday 16 januari 2017 heeft plaatsgevonden.

Lezing zaterdag 20 mei om 15.00 uur in ’t Spui aan de Oude Markt 5 te Vlissingen. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

 

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *