Een voorjaarscadeau voor de abonnees van Zeelandgeboekt!

zonneveldHet is al even geleden. Maar we zijn de abonnees van Zeelandgeboekt zeker niet uit het oog verloren. We hopen natuurlijk ook nog op nieuwe aanmeldingen.

Schrijf u (gratis) in voor de nieuwsbrief van Zeelandgeboekt en maak met de reeds geregistreerde abonnees kans op het gesigneerde boek van Thijs Zonneveld: De Suikerspin en andere wielerverhalen. Onder de abonnees van de nieuwsbrief, die uiterlijk 27 april per mail aan j.vandamme@pzc.nl laten weten dat ze in aanmerking willen komen, worden op vrijdag 28 april twee exemplaren verloot. De winnaars worden die dag meteen per e-mail op de hoogte gebracht. Nadat het adres is doorgegeven worden de boeken verzonden.


Persbericht van de uitgever:

In De Suikerspin en andere wielerverhalen staan Thijs Zonnevelds beste verhalen over de almaar populairder wordende wielersport bij elkaar. Met de sterke optredens van Steven Kruijswijk, Tom Dumonlin, Wout Poels en Bauke Mollema strijden de Nederlanders weer mee om de prijzen. Zonneveld schrijft op zijn onnavolgbare manier over  hun prestaties en over wat hem fascineert in het wielrennen en voegt daar verhalen over zijn eigen bescheiden ervaringen in het peloton aan toe. Zonneveld knows cycyling.
Thijs Zonneveld (1980) werkt voor onder meer het AD en de PZC en is wieleranalist bij NOS-studio sport. Hij schreef onder andere De ereronde van de eland en Thomas Dekker – mijn gevecht en werd uitgeroepen tot sportjournalist van het jaar. Zijn liefde voor de fiets is zo sterk dat hij in 2016 weer terugkeerde in het (semiprof-)peloton.

 

Dit bericht is geplaatst in Zeelandgeboekt met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *